top of page

Freelance middleware architect

Functieomschrijving

Voor de uitbouw van onze mobile solutions ben je onder andere verantwoordelijk voor onze infrastructuur. Wij werken zonder eigen servers en zetten volledig in op een serverless-omgeving van Microsoft Azure. Het spreekt voor zich dat je hier mee kan werken en de veiligheid en performantie kan garanderen.

Daarnaast zal je ook zorgen dat we de nodige libraries beschikbaar hebben om Unitech handhelds correct aan te spreken via React Native. Het helpt dat je je goed voelt in ons dynamisch team en dat je met een open communicatie kan zorgen dat het team deze integraties kan gebruiken.

Bedrijfsinformatie

Nitor.be is een jonge en groeiende start-up die zich toelegt op mobiele oplossingen en webapplicaties waarmee we structuur en efficiëntie willen bieden aan bedrijven.

 

Het bouwen van mobiele applicaties voor Android en iOS doen we in React Native. Onze ondersteuning begint bij de dragers van deze toepassingen en eindigt daar waar de klant het nodig acht.

 

Met de focus op het beoogde resultaat, vinden wij bij Nitor.be de “manier waarop” minstens even belangrijk. Het welbevinden van collega’s of de teamsfeer in het algemeen zijn deel van onze dagelijkse kwaliteitscontrole. We willen er staan als één team.

Profiel

  • Je bent een freelance software architect met een master computerwetenschappen

  • Naast een grondige kennis van .NET Core heb je ook een goede kennis van het Entity Framework en React Native

  • Je hebt ervaring met handheld scanners

  • Vloeiend Nederlandstalig met kennis van Engels en/of Frans

Aanbod

  • Een aantrekkelijk salaris 

  • Teambuilding

  • Flexibel uurrooster

Interesse?

Stuur je CV + motivatie voor 30 november naar jobs@nitor.be ter attentie van Dieter Schoenmakers.

bottom of page